1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek HD9270/96. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek. 

Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9270/96

Over Philips HD9270/96

Met de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek kun je tegelijkertijd meerdere ingrediënten bereiden, dankzij het handige meegeleverde kookrek. Dit kookrek zorgt ervoor dat je een extra laag in je airfryer kunt creëren, ideaal voor het bereiden van aardappelen en groenten. De airfryer heeft een royale inhoud van 1,2 kilogram, wat voldoende is voor een gezin van 3 tot 4 personen. Dankzij de geavanceerde Rapid Air technologie wordt de hete lucht gelijkmatig over je ingrediënten verdeeld, wat resulteert in een heerlijk knapperig eindresultaat. Met slechts één druk op de knop kun je eenvoudig de juiste bakinstellingen selecteren. Dit zorgt ervoor dat je altijd de perfecte baktemperatuur en -tijd gebruikt. Bovendien beschikt de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek over een handige warmhoudfunctie, waarmee je jouw maaltijd op de gewenste temperatuur kunt houden. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, wat zorgt voor extra gemak en tijdsbesparing. Met de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis, dat zorgt voor gezonde en smaakvolle gerechten. Of je nu wilt frituren, grillen, bakken of roosteren, met deze airfryer kan het allemaal. Met zijn ruime inh.

Pluspunten
  • Dankzij het kookrekje kan je tegelijkertijd verschillende ingrediënten bereiden, zoals groentespiesjes en frietjes. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktijd en -temperatuur. Je kan de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dichtbij een stopcontact nodig vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek

Bekijk of de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9270/96, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!