1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm HD9945/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9945/01

Over Philips HD9945/01

Met de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm kun je een grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten bereiden, dankzij de handige accessoires die zijn meegeleverd. Met het kookrek kun je een extra laag creëren in je airfryer, waardoor je nog meer gerechten tegelijk kunt bereiden. De bakvorm is perfect voor het bakken van kleine taartjes, quiches of cakes. Dankzij de geavanceerde Rapid Air technologie worden de ingrediënten in de Airfryer perfect gebakken: mals van binnen en knapperig van buiten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de unieke zeestervormige bodem, die een wervelende hetelucht creëert voor een optimaal bakresultaat. Met de 7 verschillende bakprogramma's van de Airfryer kun je eenvoudig verschillende gerechten bereiden, zonder dat je zelf de tijd en temperatuur hoeft in te stellen. Met een ruime laadcapaciteit van 1,2 kilogram kun je gerechten bereiden voor het hele gezin, genoeg voor 3 tot 4 personen. De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm is een veelzijdige en handige keukenhulp die ervoor zorgt dat je snel en gemakkelijk heerlijke gerechten kunt bereiden voor jouw dierbaren. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden, zonder al het gedoe van traditioneel frituren.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden of taarten, cakes of brood bakken. Met de automatische bakkprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Het stervormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling in de pan voor een knapperig resultaat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact dichtbij nodig vanwege de snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9945/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!