1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL HD9270/70

Philips Airfryer XL HD9270/70 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL HD9270/70 HD9270/70. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL HD9270/70. 

Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9270/70

Over Philips HD9270/70

De Philips Airfryer XL HD9270/70 zorgt ervoor dat jouw ingrediënten perfect gebakken zijn. Dankzij de unieke Rapid Air-technologie worden ze mals van binnen en heerlijk knapperig van buiten. De zeestervormige bodem van de airfryer creëert een wervelende hetelucht, waardoor elk gerecht een perfect bakresultaat krijgt. Deze Airfryer is voorzien van 7 verschillende bakprogramma's, waardoor je eenvoudig een variëteit aan gerechten kunt bereiden. Of je nou diepvriesfrietjes wilt bakken, kip wilt braden of groenten wilt grillen, met dit apparaat is het allemaal mogelijk. Het beste van alles is dat je niet zelf de tijd en temperatuur hoeft in te stellen. Dit bespaart je waardevolle tijd en zorgt ervoor dat je altijd een perfect resultaat hebt. Met de handige warmhoudfunctie kun je jouw maaltijd tot wel 30 minuten op de gewenste temperatuur houden. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je gerecht afkoelt terwijl je wacht tot iedereen aan tafel zit. En dankzij het ruime laadvermogen van maar liefst 1,2 kilogram, kun je met gemak gerechten bereiden voor het hele gezin. Na het gebruik van de Airfryer kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je altijd een hygiënisch apparaat hebt. Met de Philips Airfryer XL HD9270/70 geniet je dus niet alleen.

Pluspunten
  • Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht in de pan, wat resulteert in een knapperig eindproduct. Met de automatische bakprogramma's hoef je je geen zorgen te maken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 tot 4 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig, omdat het snoer slechts 0,8 meter lang is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL HD9270/70

Bekijk of de Philips Airfryer XL HD9270/70 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9270/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!