1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek HD9904/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek. 

Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9904/01

Over Philips HD9904/01

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden, dankzij het handige meegeleverde kookrek. Dit kookrek creëert een extra laag in de airfryer, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Wat deze airfryer extra speciaal maakt, is dat je het bereidingsproces kunt volgen en controleren vanaf je telefoon. Door de airfryer te verbinden met de speciale app, kun je eenvoudig recepten naar de airfryer sturen en deze voor jou aan de slag laten gaan. Zo hoef je alleen nog maar de ingrediënten in de airfryer te plaatsen en kun je de rest vanaf de bank regelen. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze airfryer zelfs geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa! Met behulp van de Rapid Air technologie wordt ervoor gezorgd dat je ingrediënten krokant van buiten en mals van binnen worden. Dit wordt gerealiseerd door de zeestervormige bodem van de airfryer, die zorgt voor een wervelende hetelucht en een knapperig bakresultaat. Na gebruik van de airfryer hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de losse onderdelen kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Zo kun je optimaal genieten van je gerechten, zonder gedoe met schoonmaken achteraf. Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek haal je een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken.

Pluspunten
  • Met behulp van het bijgeleverde rekje kan je een extra laag creëren en meerdere ingrediënten tegelijk bakken. Je kan de airfryer bedienen vanaf de bank door deze te verbinden met je telefoon. Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht in de pan, met een knapperig resultaat als gevolg.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig, vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek

Bekijk of de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9904/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!