1. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm HD9945/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9945/01

Over Philips HD9945/01

Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm kun je nu nog meer verschillende gerechten bereiden. Dit apparaat heeft namelijk een kookrek waarmee je een extra verdieping creëert, zodat je meerdere ingrediënten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast wordt er ook een bakvorm meegeleverd, waarmee je heerlijke taarten en cakes kunt bakken. Wat deze airfryer extra speciaal maakt, is dat je hem kunt verbinden met de NutriU app. Hierdoor kun je eenvoudig recepten naar de airfryer sturen en hem vanaf de bank bedienen. Je hoeft alleen maar de ingrediënten in de airfryer te leggen en de rest wordt voor je geregeld. En alsof dat nog niet genoeg is, is deze airfryer ook geschikt voor spraakbesturing via Amazon Alexa. Dankzij de Rapid Air technologie worden je ingrediënten lekker krokant van buiten en mals van binnen. Dit komt doordat de zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht, wat resulteert in een knapperig bakresultaat. Met de Philips Airfryer XXL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm geniet je dus van gezonde, krokante gerechten en kun je ook nog eens heerlijke taarten en cakes bakken.

Pluspunten
  • Dankzij de accessoires die worden meegeleverd, kunt u meerdere ingrediënten tegelijk bereiden of zelfs taarten, cakes of brood bakken. U kunt de airfryer op afstand bedienen via de NutriU-app of spraakbesturing. Met de automatische bakprogramma's hoeft u niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakgeuren, omdat de friteuse geen geurvilter heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 + Kookrek + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9945/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!