1. blackfriday
  2. Philips Airfryer XL Connected HD9280/70

Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 HD9280/70. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer XL Connected HD9280/70. 

Specificaties Philips Airfryer XL Connected HD9280/70
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9280/70

Over Philips HD9280/70

Met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 heb je volledige controle over het bereidingsproces, rechtstreeks vanaf je telefoon. Je kunt deze airfryer namelijk verbinden met een handige app. Hierdoor kun je het recept naar de airfryer sturen, die vervolgens voor jou aan de slag gaat. Je hoeft alleen nog maar de ingrediënten in de airfryer te plaatsen en de rest kun je vanaf de bank regelen. Maar dat is nog niet alles! Deze airfryer is zelfs compatibel met spraakbesturing via Amazon Alexa. Met de Rapid Air-technologie zorgt de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 ervoor dat je ingrediënten knapperig van buiten en mals van binnen worden. Een zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende heteluchtstroom, waardoor je een perfect bakresultaat krijgt. En als je even niet klaar bent om te eten, kun je je maaltijd tot wel 30 minuten op de gewenste temperatuur houden dankzij de handige warmhoudfunctie. Na het gebruik kun je de losse onderdelen van de airfryer eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken. Dit bespaart je kostbare tijd en maakt het opruimen een fluitje van een cent. Kortom, met de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 geniet je van heerlijk krokante en gezonde maaltijden, terwijl je geniet van het gemak van moderne technologie.

Pluspunten
  • Je kunt de airfryer bedienen vanaf de bank door hem te verbinden met je telefoon. Het zeestervormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht in de pan, wat resulteert in knapperig eten. Met deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 3 tot 4 personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70

Bekijk of de Philips Airfryer XL Connected HD9280/70 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9280/70, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!