1. blackfriday
  2. Philips Airfryer L Connected HD9255/60

Philips Airfryer L Connected HD9255/60 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer L Connected HD9255/60 HD9255/60. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer L Connected HD9255/60. 

Specificaties Philips Airfryer L Connected HD9255/60
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9255/60

Over Philips HD9255/60

Met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 breng je een revolutionaire airfryer in huis die je met gemak kunt bedienen via je telefoon. Met behulp van de handige NutriU app stuur je eenvoudig een recept naar de airfryer, die vervolgens voor jou aan de slag gaat. Terwijl de airfryer zijn werk doet, houd je het bereidingsproces nauwlettend in de gaten op je telefoon, zodat je even kunt ontspannen op de bank. Dankzij het unieke zeestervormige ontwerp van de bodem worden je ingrediënten heerlijk knapperig gebakken. De wervelende hetelucht zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd en een perfecte textuur krijgen. Met maar liefst 7 vooraf ingestelde programma's bereid je met slechts één druk op de knop een smakelijk gerecht, zonder dat je je druk hoeft te maken over het instellen van de juiste temperatuur en tijd. Met een laadvermogen van 0,8 kilogram is deze airfryer ideaal voor het bereiden van frietjes voor 2 à 3 personen tegelijk. Daarnaast is de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 voorzien van een handige timerfunctie, zodat je altijd de controle hebt over de bereidingstijd. Kortom, met deze slimme airfryer van Philips geniet je van heerlijke gerechten met een perfecte crunch, terwijl je zelf optimaal kunt ontspannen.

Pluspunten
  • Je kunt de airfryer bedienen vanaf de bank door hem te verbinden met je telefoon. Het stervormige onderdeel onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan voor een knapperig resultaat. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet meer na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege het snoer van 0,8 meter lang.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer L Connected HD9255/60

Bekijk of de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9255/60, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!