1. Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm

Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm HD9925/01. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm. 

Specificaties Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm
MerkPhilips
FabrikantcodeHD9925/01

Over Philips HD9925/01

Met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Naast het bereiden van heerlijk knapperige frietjes voor 2 à 3 personen tegelijk, kun je met deze airfryer ook taarten, quiches en muffins maken dankzij de meegeleverde bakvorm. Wat deze airfryer echt bijzonder maakt, is dat je hem kunt bedienen met je telefoon. Via de handige NutriU app stuur je simpelweg een recept naar de airfryer en hij gaat voor jou aan de slag. Bovendien kun je het bakproces nauwlettend in de gaten houden via je telefoon. Zo hoef je niet continu in de keuken te blijven staan en heb je meer tijd voor andere dingen. Dankzij het zeestervormige ontwerp van de bodem van de airfryer worden je ingrediënten gelijkmatig en knapperig gebakken. De wervelende hetelucht zorgt voor een perfecte verdeling van de warmte, waardoor je gerechten altijd een heerlijke smaak en textuur krijgen. Bovendien beschikt deze airfryer over maar liefst 7 programma's, waardoor je met slechts één druk op de knop een gerecht kunt bereiden, zonder dat je zelf de temperatuur en tijd hoeft in te stellen. Kortom, met de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm haal je niet alleen een handige en veelzijdige airfryer in huis, maar ook een apparaat dat het bakken van verschillende gerechten een stuk.

Pluspunten
  • Dankzij de bakvorm die wordt meegeleverd, kun je ook taarten en quiches bakken in de airfryer. Je kunt de airfryer bedienen vanaf de bank door hem met je telefoon te verbinden. Het zeester-vormige element onderin de airfryer zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de lucht in de pan, wat resulteert in een knapperig eindresultaat.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact nodig op een locatie dichtbij, vanwege een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm

Bekijk of de Philips Airfryer L Connected HD9255/60 + Bakvorm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips HD9925/01, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!