1. blackfriday
  2. Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot

Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot NX0990/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot. 

Specificaties Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot
MerkPhilips
FabrikantcodeNX0990/90

Over Philips NX0990/90

Met de Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot kun je niet alleen risotto, stoofgerechten of brood bereiden in de handige kookpot accessoire, maar behoud je ook de smaak en vitaminen dankzij de NutriFlavor technologie. Deze innovatieve technologie combineert de beste tijd-, temperatuur- en vochtigheidsinstellingen voor een heerlijke maaltijd die je kunt delen met vrienden en familie. Daarnaast beschikt de Air Cooker over 8 verschillende kookstanden, zodat je altijd de juiste instellingen kunt kiezen voor je gerecht. Om je kookervaring nog gemakkelijker en inspirerender te maken, kun je gebruik maken van de bijbehorende NutriUApp. Deze app biedt meer dan 500 verschillende gerechten waaruit je kunt kiezen en geeft je stap voor stap begeleiding tijdens het koken. Bovendien stelt de app automatisch de juiste instellingen in voor jouw gekozen gerecht, zodat je altijd een perfect resultaat hebt. Na het gebruik van de Air Cooker kun je deze eenvoudig schoonmaken met behulp van de 3 automatische reinigingsprogramma's. De losse accessoires kunnen gewoon in de vaatwasser worden geplaatst, zodat je geen tijd hoeft te besteden aan het handmatig schoonmaken.

Pluspunten
  • In de kookpot bereid je gemakkelijk eenpansgerechten, zoals risotto of stoofpotjes. Je ingrediënten behouden tot 90 procent van de voedingsstoffen, smaak en textuur, dankzij de NutriFlavor technologie. De bijbehorende NutriUApp begeleidt je stap voor stap tijdens het koken en doe je inspiratie op uit meer dan 4000 gerechten. In de kookpot kun je eenvoudig eenpansgerechten bereiden, zoals risotto of stoofpotjes. Je ingrediënten behouden tot 90 procent van de voedingsstoffen, smaak en textuur, dankzij de NutriFlavor technologie. De bijbehorende NutriUApp begeleidt je stap voor stap tijdens het koken en doe inspiratie op uit meer dan 4000 gerechten.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is vrij groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot

Bekijk of de Philips Air Cooker NX0960/90 + Kookpot mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips NX0990/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!