1. blackfriday
  2. Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag

Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag NX0991/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag. 

Specificaties Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag
MerkPhilips
FabrikantcodeNX0991/90

Over Philips NX0991/90

Met de Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag kun je meerdere ingrediënten tegelijkertijd bereiden, dankzij de toevoeging van een tweede bakplaat. Op de bovenste bakplaat kun je bijvoorbeeld twee stukken zalm bereiden, terwijl je onderin heerlijke aardappeltjes en groenten kunt bakken. Dankzij de innovatieve NutriFlavor technologie blijven je vleesgerechten lekker mals en behouden groenten hun kleur en knapperigheid. De Air Cooker biedt maar liefst 8 verschillende kookstanden, die je kunt bedienen via de handige NutriUApp. Deze bijbehorende app bevat meer dan 500 heerlijke recepten en begeleidt je stap voor stap tijdens het kookproces. Je hoeft niet langer na te denken over de juiste instellingen, want de app stelt deze automatisch voor je in. Zo wordt koken een eitje! En wanneer je klaar bent met koken, kun je de Air Cooker eenvoudig schoonmaken dankzij de 3 automatische reinigingsprogramma's die het apparaat biedt. Met de Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag haal je een veelzijdige en handige keukenhulp in huis. Geniet van heerlijke, gezonde maaltijden en laat je inspireren door de vele recepten die de NutriUApp te bieden heeft. Met deze Air Cooker wordt koken niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

Pluspunten
  • Dankzij de extra bakplaat kun je gemakkelijk meerdere ingrediënten tegelijk bereiden. Dankzij de NutriFlavor technologie behouden je ingrediënten tot wel 90 procent van hun voedingsstoffen, smaak en textuur. Met de NutriUApp, die erbij hoort, word je stap voor stap begeleid tijdens het koken en kun je inspiratie opdoen uit meer dan 4000 gerechten.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is vrij groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag

Bekijk of de Philips Air Cooker NX0960/90 + Dubbele laag mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips NX0991/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!