1. blackfriday
  2. Philips Air Cooker NX0960/90

Philips Air Cooker NX0960/90 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Air Cooker NX0960/90 NX0960/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Air Cooker NX0960/90. 

Specificaties Philips Air Cooker NX0960/90
MerkPhilips
FabrikantcodeNX0960/90

Over Philips NX0960/90

Haal nu de veelzijdige Philips Air Cooker NX0960/90 in huis en geniet van gezonde en smaakvolle gerechten! Deze multicooker is uitgerust met de innovatieve NutriFlavor technologie, waardoor ingrediënten tot wel 90 procent van hun voedingsstoffen, vitaminen en smaak behouden. Door de perfecte combinatie van tijd, temperatuur en vochtigheid bereikt de Air Cooker een maximaal resultaat. Met maar liefst 8 verschillende kookstanden biedt de Air Cooker eindeloze mogelijkheden. De unieke air steam methode stelt je in staat om bijvoorbeeld zalm of groenten op een gezonde manier te stomen met behulp van lucht. Maak gebruik van de bijbehorende NutriuApp om inspiratie op te doen uit meer dan 4000 gerechten en laat je stap voor stap begeleiden tijdens het kookproces. De app stelt bovendien automatisch de juiste instellingen voor je in, zodat je altijd verzekerd bent van perfecte resultaten. Na het koken is het schoonmaken van de Air Cooker een fluitje van een cent dankzij de 3 automatische reinigingsprogramma's. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar houd je de Air Cooker ook altijd in optimale conditie. Haal nu de Philips Air Cooker NX0960/90 in huis en ontdek een nieuwe wereld van gezond en smaakvol koken!

Pluspunten
  • Dankzij de NutriFlavor-technologie behouden je ingrediënten tot 90 procent van hun voedingsstoffen, smaak en textuur. De bijbehorende NutriuApp begeleidt je stap voor stap tijdens het koken en doe inspiratie op uit meer dan 4000 gerechten. Met de 3 automatische reinigingsprogramma's maak je de Air Cooker eenvoudig en snel schoon na gebruik.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Air Cooker NX0960/90

Bekijk of de Philips Air Cooker NX0960/90 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips NX0960/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!