1. blackfriday
  2. Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset

Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset NX0991/90. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset. 

Specificaties Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset
MerkPhilips
FabrikantcodeNX0991/90

Over Philips NX0991/90

Met de Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset haal je niet alleen een multifunctionele kookpot in huis, maar ook alle benodigde accessoires om jouw kookervaring naar een hoger niveau te tillen. Met deze set bereid je moeiteloos een heerlijke risotto in de kookpot, terwijl je op de bovenste baklaag sappige zalmfilets bakt. Wat deze Air Cooker extra speciaal maakt, is de innovatieve NutriFlavor technologie. Hierdoor blijven je ingrediënten tot wel 90 procent van hun voedingsstoffen, vitaminen en smaak behouden. Dankzij de 8 verschillende kookstanden kun je eindeloos experimenteren en elk gerecht perfect bereiden. Maar dat is nog niet alles! Je kunt de bijbehorende NutriUApp verbinden met de Air Cooker, waarin je meer dan 500 inspirerende recepten vindt. Deze app begeleidt je stap voor stap tijdens het koken en stelt automatisch de juiste instellingen voor je in. Na een heerlijke maaltijd wil je natuurlijk niet te lang bezig zijn met schoonmaken. Gelukkig is de Air Cooker voorzien van 3 automatische reinigingsprogramma's, waardoor je het apparaat in een handomdraai weer schoon hebt. Met de Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset geniet je niet alleen van gezonde en smaakvolle gerechten, maar wordt koken ook nog eens een feestje.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgeleverde accessoireset bereidt u meerdere ingrediënten tegelijkertijd. Dankzij de NutriFlavor technologie behouden uw ingrediënten tot 90 procent van hun voedingsstoffen, smaak en textuur. Met de bijbehorende NutriUApp wordt u stap voor stap begeleid tijdens het koken en kunt u inspiratie opdoen uit meer dan 4000 gerechten.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset

Bekijk of de Philips Air Cooker NX0960/90 + Accessoireset mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips NX0991/90, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!