1. blackfriday
  2. Philips 3200 EP3221/40

Philips 3200 EP3221/40 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Philips 3200 EP3221/40 EP3221/40. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Philips 3200 EP3221/40. 

Specificaties Philips 3200 EP3221/40
MerkPhilips
FabrikantcodeEP3221/40

Over Philips EP3221/40

Met de Philips 3200 EP3221/40 zet je eenvoudig en snel een heerlijke americano, lungo, gewone koffie of espresso. Deze machine is perfect voor koffieliefhebbers die graag variëren tussen verschillende zwarte koffies. Via het gebruiksvriendelijke display met drukknoppen kies je eenvoudig je favoriete koffievariant. Daarnaast kun je ook de sterkte en de hoeveelheid koffie aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Met het handige vakje voor gemalen koffie kun je moeiteloos wisselen tussen koffiebonen en voorgemalen koffie. Wil je genieten van een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Geen probleem! Met de stoompijp schuim je zelf melk op en giet je deze in je kopje. Daarnaast kun je met deze machine ook heet water tappen voor een heerlijk kopje thee. Wat deze machine extra bijzonder maakt, is het AquaClean waterfilter. Door op tijd het waterfilter te vervangen, hoef je de machine slechts eens per anderhalf jaar te ontkalken. Dit bespaart je tijd en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van de beste kwaliteit koffie. Met het handige ontkalkingsprogramma is het ontkalken van de machine een fluitje van een cent. Kies voor de Philips 3200 EP3221/40 en geniet elke dag van jouw favoriete koffiecreaties!

Pluspunten
  • Zet een americano, espresso of lungo en pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw smaak. Bereid een americano, espresso of lungo en pas de sterkte en hoeveelheid aan naar jouw voorkeur. Met de heetwaterfunctie verwarm je een kopje voor of zet je een kopje thee. Gebruik de heetwaterfunctie om een kopje voor te verwarmen of om een kopje thee te zetten. Je ontkalkt de machine slechts één keer per 1,5 jaar wanneer je het AquaClean waterfilter gebruikt. Ontkalk de machine slechts eens per 1,5 jaar wanneer je gebruikmaakt van het AquaClean waterfilter.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met de stoompijp, waardoor je minder snel en eenvoudig een cappuccino maakt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Philips 3200 EP3221/40

Bekijk of de Philips 3200 EP3221/40 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Philips EP3221/40, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!