1. blackfriday
  2. Panasonic SD-B2510WXE Wit

Panasonic SD-B2510WXE Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Panasonic SD-B2510WXE Wit SD-B2510WXE. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Panasonic SD-B2510WXE Wit. 

Specificaties Panasonic SD-B2510WXE Wit
MerkPanasonic
FabrikantcodeSD-B2510WXE

Over Panasonic SD-B2510WXE

Met de Panasonic SD-B2510WXE Wit kun je met slechts één druk op de knop maar liefst 21 verschillende soorten brood en deeg bakken. Of je nu zin hebt in vers wit brood, heerlijk rozijnenbrood, zelfgemaakt pizzadeeg, smeuïge cake of zelfs je eigen jam, deze broodbakmachine kan het allemaal. Maar dat is niet alles, want deze machine heeft ook 4 speciale glutenvrije programma's, waarmee je glutenvrij brood, cake, pizzadeeg en zelfs pastadeeg kunt maken. Het handige aan deze broodbakmachine is dat alle programma's overzichtelijk zijn weergegeven op het display, zodat je in één oogopslag kunt zien welk programma je nodig hebt. Bovendien kun je met de automatische instellingen de knapperigheid van de korst aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. En als kers op de taart heeft deze broodbakmachine ook nog eens een handige startuitstelfunctie, waarmee je de machine tot wel 13 uur van tevoren kunt instellen. Zo kun je 's ochtends wakker worden met de heerlijke geur van versgebakken brood in huis. Met de Panasonic SD-B2510WXE Wit wordt broodbakken een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met de 21 programma's kun je met één druk op de knop de juiste instellingen krijgen. Je kunt de knapperigheid van de korst aanpassen met de 3 standen. Dankzij de startuitstel kun je de broodbakmachine tot 13 uur van tevoren klaarzetten.

Minpunten
  • De broodbakmachine heeft geen warmhoud functie. Deze broodbakmachine heeft geen automatische toevoer van extra ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Panasonic SD-B2510WXE Wit

Bekijk of de Panasonic SD-B2510WXE Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Panasonic SD-B2510WXE, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!