1. Optima Napoli Pizzaoven Rood

Optima Napoli Pizzaoven Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Optima Napoli Pizzaoven Rood MI-5090. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Optima Napoli Pizzaoven Rood. 

Specificaties Optima Napoli Pizzaoven Rood
MerkOptima
FabrikantcodeMI-5090

Over Optima MI-5090

Met de bekende Optima Napoli Pizzaoven Rood kun je thuis genieten van heerlijke verse steenovenpizza's. Deze pizzaoven onderscheidt zich van anderen door zijn indrukwekkende temperatuur van maar liefst 400 graden Celsius. Hierdoor krijg je in slechts enkele minuten een heerlijk knapperige bodem. De Optima Napoli Pizzaoven Ferrari wordt geproduceerd in Italië en heeft een robuust ontwerp met een interieur van roestvrij staal. Hierdoor is dit model ook geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in de horeca, sportkantines en verenigingen. De pizzaoven is voorzien van een instelbare temperatuur en kan ook worden gebruikt voor het bereiden van brood, taart of lasagne. Met een effectieve diameter van 31 centimeter is deze oven geschikt voor zowel zelfgemaakte verse pizza's als diepvriespizza's. Daarnaast is hij uitgerust met een handige timer, zodat je altijd de perfecte baktijd kunt instellen. Met de Optima Napoli Pizzaoven Rood breng je de authentieke smaak van een steenovenpizza naar je eigen keuken. Geniet van de heerlijke geur en smaak van versgebakken pizza's, gewoon bij jou thuis.

Pluspunten
  • De pizzaoven haalt een maximale temperatuur van 400 graden Celsius, waardoor je pizzabodem extra knapperig wordt. De pizzaoven is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik zoals in de horeca of de sportkantine. Dankzij de instelbare temperatuur kun je ook brood of lasagne bereiden.

Minpunten
  • RVS is vrij zwaar en stevig, waardoor het aan de zware kant is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Optima Napoli Pizzaoven Rood

Bekijk of de Optima Napoli Pizzaoven Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Optima MI-5090, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!