1. blackfriday
  2. Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart

Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart MI-7056. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart. 

Specificaties Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart
MerkOptima
FabrikantcodeMI-7056

Over Optima MI-7056

Met de Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart kun je nu thuis genieten van heerlijke verse steenovenpizza. Deze pizzaoven onderscheidt zich van andere ovens door zijn indrukwekkende temperatuur van maar liefst 390 graden Celsius. Hierdoor krijg je in slechts enkele minuten een heerlijke knapperige bodem. De Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron is vervaardigd in Italië en heeft een binnenwerk van roestvrij staal, wat het model zwaarder en duurzamer maakt in vergelijking met andere modellen. Hierdoor is deze oven ook geschikt voor intensief gebruik, zoals in de horeca, sportkantines en verenigingen. De pizzaoven is voorzien van een instelbare temperatuur en kan ook gebruikt worden voor het bakken van brood, taart of lasagne. Met een effectieve diameter van 31 centimeter is deze oven geschikt voor zowel huisgemaakte, verse pizza's als diepvriespizza's. Daarnaast is de Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het zwarte gietijzeren design geeft de oven een klassieke uitstraling, terwijl de moderne technologie zorgt voor optimale prestaties. Kortom, met deze pizzaoven haal je de authentieke smaak van een steenovenpizza in huis en kun je genieten van heerlijke gerechten met een perfecte knapperige bodem.

Pluspunten
  • De pizzabakoven haalt een maximale temperatuur van 400 graden Celsius, waardoor jouw pizzabodem nog knapperiger wordt. De pizzabakoven is gemaakt van roestvrij staal, wat hem geschikt maakt voor intensief gebruik zoals in de horeca of de sportkantine. Dankzij de instelbare temperatuur kun je ook brood of lasagne bereiden.

Minpunten
  • Rvs is relatief zwaar en stevig, waardoor het aan de zwaardere kant is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart

Bekijk of de Optima Napoli Pizzaoven Cast Iron Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Optima MI-7056, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!