1. blackfriday
  2. nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig

nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig V05985. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig. 

Specificaties nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV05985

Over Magic Bullet V05985

Met de nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig maak je in een handomdraai heerlijke verse smoothies, powershakes en cocktails. Dit veelzijdige apparaat is eenvoudig in gebruik: je plaatst simpelweg je ingrediënten in de blendbeker en bevestigt de messen. Vervolgens draai je de beker in de blender en druk je op de beker om een dikke sap te creëren. Om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed worden gemixt tot een glad sapje, draai je de beker een kwartslag vast. Let op: het is belangrijk om nooit langer dan één minuut te mixen om oververhitting te voorkomen. Zodra je smoothie perfect is gemixt, verwijder je de messen en bevestig je de drinkring. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over scherpe randjes en wordt de afwas tot een minimum beperkt, omdat je geen aparte beker nodig hebt om uit te drinken. De nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig is niet alleen functioneel, maar heeft ook een stijlvol design. De grijze kleur geeft een moderne uitstraling aan je keuken. Bovendien is dit apparaat compact en neemt het weinig ruimte in beslag op je aanrecht. Met de bijgeleverde accessoires, zoals de blendbeker en drinkring, ben je direct klaar om aan de slag te gaan. Haal het beste uit je ingrediënten en geniet van de heerlijke en gezonde drankjes die je met de nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig kunt maken.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 900 watt kun je kortstondig harde ingrediënten mixen. Je gebruikt de mengbeker voor het mixen en drinken. Na gebruik kun je de mengbeker en de drinkring eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • De blender is enkel geschikt voor het bereiden van koude gerechten. Er wordt geen deksel bijgeleverd, dus je kan de blendbeker niet meenemen voor onderweg.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig

Bekijk of de nutribullet 900 Pro Grijs 6-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V05985, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!