1. blackfriday
  2. Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone

Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone V09088. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone. 

Specificaties Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV09088

Over Magic Bullet V09088

De Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone is de perfecte toevoeging aan je keuken als je op zoek bent naar een krachtige blender die gezonde smoothies moeiteloos maakt. Met zijn stijlvolle matte uitstraling past deze blender perfect in elke keuken. Met een motorvermogen van 900 watt kan de blender zelfs ijsblokjes, zaden en andere harde ingrediënten fijnhakken. De Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone wordt geleverd met een messenblad en een handige drinkdeksel. Je kunt het messenblad eenvoudig verwisselen met de drinkdeksel, waardoor je direct vanuit dezelfde beker kunt drinken en geen apart glas nodig hebt. Na gebruik kun je de blendbeker en de drinkdeksel gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Het messenblad moet met de hand worden afgewassen om te voorkomen dat de messen bot worden. Het is belangrijk om op te merken dat je nooit langer dan 1 minuut moet blenden, om oververhitting van de blender te voorkomen. Met de Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone kun je elke dag genieten van heerlijke en gezonde smoothies, zonder gedoe en met een stijlvolle uitstraling.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 900 watt kun je gedurende korte tijd harde ingrediënten mixen. De mengbeker kan zowel gebruikt worden om te mixen als om uit te drinken. Na gebruik dien je de mengbeker en het deksel in de vaatwasser schoon te maken.

Minpunten
  • Na verloop van tijd neemt de plastic blenderkan geur-, kleur- en smaakstoffen op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone

Bekijk of de Nutribullet 900 Pro Exclusive Stone mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V09088, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!