1. blackfriday
  2. Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade

Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade V09087. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade. 

Specificaties Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV09087

Over Magic Bullet V09087

De Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade is een fantastische toevoeging aan elke keuken. Met zijn strakke matte uitstraling voegt deze blender een vleugje stijl toe aan je interieur. Maar vergis je niet, deze blender is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is ook ontzettend krachtig. Met een motor van 900 watt kan hij zelfs ijsblokjes, zaden en andere harde ingrediënten vermalen tot een perfecte consistentie. Wat deze blender echt uniek maakt, is het feit dat je het messenblad kunt verwisselen met een handige drinkdeksel. Hierdoor kun je je smoothie rechtstreeks uit dezelfde beker drinken, zonder dat je een extra glas nodig hebt. Na gebruik kun je de beker en de drinkdeksel eenvoudig in de vaatwasser reinigen, terwijl je het messenblad met de hand afspoelt om ervoor te zorgen dat de messen scherp blijven. Het is belangrijk om te onthouden dat je nooit langer dan 1 minuut achter elkaar moet blenden om oververhitting te voorkomen. Maar maak je geen zorgen, met de Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade kun je in slechts enkele seconden de perfecte smoothie maken. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de eindeloze mogelijkheden die deze krachtige blender je biedt.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 900 watt kun je gedurende een korte periode harde ingrediënten mixen. De blendbeker wordt gebruikt om in te mixen en uit te drinken. Na gebruik reinig je de blendbeker en het deksel in de vaatwasmachine.

Minpunten
  • Na verloop van tijd absorbeert de kunststof blenderkan geur-, kleur- en smaakstoffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade

Bekijk of de Nutribullet 900 Pro Exclusive Jade mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V09087, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!