1. blackfriday
  2. nutribullet 600 Zwart 8-delig

nutribullet 600 Zwart 8-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van nutribullet 600 Zwart 8-delig V2602. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op nutribullet 600 Zwart 8-delig. 

Specificaties nutribullet 600 Zwart 8-delig
MerkMagic Bullet
FabrikantcodeV2602

Over Magic Bullet V2602

Met de nutribullet 600 Zwart 8-delig maak je moeiteloos overheerlijke en gezonde sappen. Je kunt de mengbeker vullen met jouw favoriete combinatie van groenten en fruit, waarna je het mes erop schroeft en de beker op de voet plaatst. Vervolgens hoef je alleen maar de beker omlaag te duwen en weer los te laten zodra de mix mooi glad is. Het handige aan deze nutribullet is dat je jouw sapje gemakkelijk kunt bewaren in de koelkast of mee kunt nemen voor onderweg dankzij de handige deksel. Met de meegeleverde blenderkan van 0,7 liter kun je ongeveer 2 glazen sap per keer maken. Bovendien is de NutriBullet ook geschikt om noten en ijsblokjes te vermalen, dus je kunt allerlei heerlijke creaties maken. En wanneer je sapje op is, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken, want de beker kun je eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Met de nutribullet 600 Zwart 8-delig haal je een veelzijdige en handige blender in huis waarmee je gemakkelijk en snel verse en gezonde sappen kunt maken.

Pluspunten
  • Je mengt ook bevroren fruit met deze blender. Met de deksel sluit je de blendbeker af, zodat je smoothie vers blijft in de koelkast. De 2 blendbekers gebruik je om te mengen en om uit te drinken.

Minpunten
  • De blender is enkel geschikt voor het maken van koude gerechten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de nutribullet 600 Zwart 8-delig

Bekijk of de nutribullet 600 Zwart 8-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Magic Bullet V2602, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!