1. blackfriday
  2. Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU

Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU CB100EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU. 

Specificaties Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU
MerkNinja
FabrikantcodeCB100EU

Over Ninja CB100EU

Met de Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU kun je moeiteloos verschillende heerlijke bereidingen maken, dankzij de twee verschillende mengbekers. De 400 milliliter beker is perfect voor het creëren van dikkere mengsels, zoals smakelijke smoothie bowls en verrukkelijke smeersels. Deze beker is uitgerust met een extra mes aan de bovenkant, waardoor het mixen een eitje wordt. In de 700 milliliter beker kun je bereidingen maken met een wat dunnere textuur. Denk aan heerlijk verfrissende smoothies, smaakvolle cocktails en overheerlijke dipsauzen. Dankzij de handige drinkdeksel kun je jouw smoothie ook onderweg meenemen, zodat je altijd kunt genieten van een gezonde boost. Deze blender is voorzien van vier automatische programma's, waardoor je met slechts één druk op de knop het gewenste resultaat bereikt, zonder dat je zelf iets hoeft in te stellen. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal programma voor het maken van heerlijke smeersels, zoals hummus of pindakaas. Met de Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU wordt het bereiden van gezonde en smaakvolle gerechten een fluitje van een cent. Voeg jouw favoriete ingrediënten toe, selecteer het juiste programma en laat de blender zijn werk doen. Dankzij de krachtige motor en het scherpe mes worden alle ingrediënten moeiteloos gemengd tot een perfecte consistentie. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze veelzijdige blender en gen.

Pluspunten
  • Je kunt de mengbekers gebruiken om te mixen, te drinken en mee te nemen voor onderweg. De blender heeft 4 programma's voor het maken van smoothies, het crushen van ijs, het maken van smoothiebowls en het maken van smeersels. Met de pulsstand geef je een korte, krachtige puls, waardoor je harde stukjes gemakkelijk kunt mixen.

Minpunten
  • Na verloop van tijd absorbeert de plastic blenderkan geur-, kleur- en smaakstoffen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU

Bekijk of de Ninja Foodi Power Nutri 2 in 1 CB100EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja CB100EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!