1. blackfriday
  2. Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU

Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU OL750EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU. 

Specificaties Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU
MerkNinja
FabrikantcodeOL750EU

Over Ninja OL750EU

De Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU is een veelzijdige keukenhulp die je niet alleen kunt gebruiken als broodbakmachine, maar ook voor vele andere kooktoepassingen. Met zijn 14 voorgeprogrammeerde kookprogramma's kun je eenvoudig de perfecte maaltijd bereiden. Of je nu frietjes en snacks wilt bakken of snel aardappelen, groenten en vlees wilt koken, deze multicooker kan het allemaal. Met een inhoud van 6 liter kun je met gemak een gerecht bereiden voor maximaal 4 personen. Dankzij de Combi Steam functie krijgen je gerechten een extra sappige en knapperige textuur. Daarnaast wordt de multicooker geleverd met een handige kookmand, waarmee je gemakkelijk friet kunt bakken, en een kookrekje, waarmee je twee ingrediënten tegelijkertijd kunt bereiden. Eenmaal klaar met koken, blijft het eten dankzij de warmhoudfunctie nog 30 minuten warm, ideaal voor wanneer je bezoek onverwacht langer blijft. En het beste van alles is dat je na gebruik de binnenpan gewoon in de vaatwasmachine kunt reinigen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU haal je een handige en veelzijdige keukenhulp in huis, die je helpt om snel en gemakkelijk heerlijke maaltijden te bereiden.

Pluspunten
  • Met de 14 automatische kookprogramma's kun je ook verse broden bakken. Met de grote kookpan met een inhoud van 6 liter bereid je moeiteloos een maaltijd voor 4 tot 5 personen. Met de timer weet je precies wanneer de multicooker klaar is en hoef je het niet zelf in de gaten te houden.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is vrij groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU

Bekijk of de Ninja Foodi 14-in-1 Multicooker OL750EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja OL750EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!