1. blackfriday
  2. Ninja Blender QB3001EUS

Ninja Blender QB3001EUS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Blender QB3001EUS QB3001EUS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Blender QB3001EUS. 

Specificaties Ninja Blender QB3001EUS
MerkNinja
FabrikantcodeQB3001EUS

Over Ninja QB3001EUS

Met de Ninja Blender QB3001EUS kun je nu ook onderweg genieten van heerlijke smoothies, dankzij de handige 2 drinkbekers die worden meegeleverd. Deze blender is ontworpen voor het mixen van jouw favoriete ingrediënten, rechtstreeks in de bekers. Dit is erg handig, want zo kun je je smoothie direct uit de beker drinken zonder dat je hem eerst hoeft over te gieten. En als je je smoothie later wilt opdrinken, kun je de beker eenvoudig afsluiten met de bijbehorende deksel, zodat hij vers blijft in de koelkast. De Ninja Blender QB3001EUS is uitgerust met een krachtige 700 watt motor, waardoor je snel en gemakkelijk stukken fruit, groenten of noten kunt mengen. Dankzij de geavanceerde Ninja Blade Technology ben je altijd verzekerd van een gladde smoothie. Het mes van de blender is namelijk voorzien van scherpe roestvrijstalen snijvlakken, die moeiteloos alle ingrediënten fijn en glad snijden. Na gebruik kun je de drinkbekers eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de Ninja Blender QB3001EUS heb je dus alles wat je nodig hebt om heerlijke, gezonde smoothies te maken, waar je ook bent. Geniet van de krachtige prestaties van deze blender en bereid je voor op een ware smaakexplosie in elke slok!

Pluspunten
  • Je mengt bevroren fruit met deze blender. Met de deksel sluit je de mengbeker af, zodat jouw smoothie vers blijft in de koelkast. De 2 mengbekers gebruik je om in te mengen en om uit te drinken.

Minpunten
  • Deze mixer is alleen geschikt voor het maken van koude gerechten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Blender QB3001EUS

Bekijk of de Ninja Blender QB3001EUS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja QB3001EUS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!