1. blackfriday
  2. Ninja Blender BN495EU

Ninja Blender BN495EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja Blender BN495EU BN495EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja Blender BN495EU. 

Specificaties Ninja Blender BN495EU
MerkNinja
FabrikantcodeBN495EU

Over Ninja BN495EU

Met de Ninja Blender BN495EU maak je niet alleen heerlijke sapjes, maar ook handige sapjes voor onderweg! Deze blender wordt geleverd met een blendbeker die je kunt gebruiken om je sapjes te mixen. Vervolgens draai je eenvoudig de drinkdeksel erop en kun je je verse sapje meenemen naar je werk of naar de sportschool. Zo kun je altijd genieten van een gezonde boost, waar je ook bent! Deze krachtige blender heeft een vermogen van maar liefst 1000 watt, waardoor hij zelfs ijs en bevroren fruit kan crushen. Zo kun je ook genieten van een heerlijk koud sapje op warme zomerdagen. Daarnaast is de blender uitgerust met een handige pulsestand, speciaal ontworpen voor het mixen van harde ingrediënten. Met een korte, krachtige pulse kun je harde stukjes gemakkelijk en snel mixen. En het beste van alles is dat je na het genieten van je sapje geen tijd hoeft te verspillen aan de afwas. De blendbeker en drinkdeksel kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser worden geplaatst. Zo houd je meer tijd over om te genieten van je gezonde levensstijl!

Pluspunten
  • Je gebruikt de 2 blendbekers om te mixen, te drinken en om mee te nemen voor onderweg. Met deze blender kun je ijsklontjes crushen. Met de pulsstand kun je een korte, krachtige puls geven, zodat je harde stukjes gemakkelijk kunt mixen.

Minpunten
  • Na verloop van tijd neemt de kunststof blenderkan geur-, kleur- en smaakstoffen op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja Blender BN495EU

Bekijk of de Ninja Blender BN495EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja BN495EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!