1. blackfriday
  2. Ninja AF451

Ninja AF451 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja AF451 AF451EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja AF451. 

Specificaties Ninja AF451
MerkNinja
FabrikantcodeAF451EU

Over Ninja AF451EU

Met de Ninja AF451 airfryer heb je niet alleen de mogelijkheid om je voedsel te frituren, maar kun je ook de temperatuur van je vlees en vis meten dankzij de handige voedselthermometer. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je bereiding perfect gaar is. De airfryer heeft een indrukwekkende bakcapaciteit van maar liefst 2,8 kilogram, verdeeld over twee aparte lades. Dit maakt hem perfect geschikt voor een gezin van 5 tot 6 personen, of voor diegenen die regelmatig gasten over de vloer hebben. Met de Ninja AF451 airfryer kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd bereiden in de twee baklades. Terwijl je in de ene lade heerlijke knapperige frietjes bakt, kun je in de andere lade groenten bereiden. Daarnaast biedt deze airfryer ook de mogelijkheid om vlees te braden, voedsel op te warmen en ingrediënten zoals fruit en groenten te drogen. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de verschillende kookfuncties die deze airfryer biedt. En het beste van alles? Na gebruik kun je de lades en grillroosters eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor je geen gedoe hebt met handmatig afwassen. De Ninja AF451 airfryer is de perfecte toevoeging aan elke keuken. Met zijn innovatieve functies en ruime bakcapaciteit maakt hij het bereiden van heerlijke gerechten een fluitje van een cent. Waar wacht je nog op?

Pluspunten
  • Met de voedselthermometer meet je direct de temperatuur van het vlees en vis. In deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 5 tot 6 personen tegelijk. Dankzij de 2 baklades bereid je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijkertijd.

Minpunten
  • De friteuse heeft een stopcontact in de buurt nodig vanwege een snoerlengte van 0,9 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja AF451

Bekijk of de Ninja AF451 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF451EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!