1. Ninja AF400EU

Ninja AF400EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja AF400EU AF400EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja AF400EU. 

Specificaties Ninja AF400EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF400EU

Over Ninja AF400EU

Met de Ninja AF400EU kun je tegelijkertijd 2 gerechten bereiden dankzij de 2 frituurpannen. Je kunt de temperatuur en baktijd van de 2 pannen afzonderlijk instellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld frietjes in de ene pan bakken en groenten in de andere. Met de Match functie kun je de 2 pannen met exact dezelfde instellingen gebruiken. Hierdoor kun je eenvoudig de portie verdubbelen. De 2 pannen hebben samen een laadvermogen van 2,8 kilogram. Hiermee kun je bijvoorbeeld frietjes voor meer dan 6 personen in één keer bakken. De airfryer heeft ook 6 automatische bakprogramma's. Met de draaiknop kun je eenvoudig het programma selecteren, zoals bakken, braden, opwarmen of drogen. Met het Max Crisp programma kun je bevroren eten snel krokant bakken. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Daarnaast is de Ninja AF400EU voorzien van een modern design en een handig display waarop je de instellingen kunt aflezen. Het compacte formaat van de airfryer zorgt ervoor dat hij weinig ruimte inneemt op je aanrecht. Met dit apparaat kun je snel en gemakkelijk heerlijke gerechten bereiden voor het hele gezin.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en groenten tegelijk bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse kun je frietjes tegelijk voor meer dan 6 personen klaarmaken.

Minpunten
  • De friteuse beschikt niet over een ingebouwd vetfilter dat vet afvoert tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja AF400EU

Bekijk of de Ninja AF400EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF400EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!