1. blackfriday
  2. Ninja AF100EU

Ninja AF100EU Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Ninja AF100EU AF100EU. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Ninja AF100EU. 

Specificaties Ninja AF100EU
MerkNinja
FabrikantcodeAF100EU

Over Ninja AF100EU

Met de Ninja AF100EU wordt het opwarmen van voedsel een fluitje van een cent met slechts één druk op de knop. Deze innovatieve keukenhulp combineert de heerlijke resultaten van een oven met de snelheid van een magnetron. Maar dat is nog niet alles! Met de handige dehydrate functie in deze luchtfriteuse, wordt het vocht uit je gerechten onttrokken, waardoor je frietjes en snacks heerlijk krokant worden. De mogelijkheden van de Ninja AF100EU zijn eindeloos. Naast het bereiden van frietjes en snacks, kun je ook vlees en groenten met gemak in deze heteluchtfriteuse klaarmaken. Het speciale bakmandje is voorzien van gaatjes, waardoor de warmte gelijkmatig door de pan wordt verdeeld en de ingrediënten ook aan de onderkant worden verwarmd. Dankzij de ruime capaciteit is deze airfryer geschikt voor 2 tot 3 personen, ideaal voor gezellige familiemaaltijden of een etentje met vrienden. En het beste van alles? Na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent. De losse onderdelen van de Ninja AF100EU kunnen eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd worden, waardoor je kostbare tijd bespaart en meer tijd kunt besteden aan het genieten van je culinaire creaties. Met de Ninja AF100EU haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke airfryer in huis, die je keer op keer zal verrassen met heerlijke resultaten.

Pluspunten
  • In de airfryer kun je ook ingrediënten braden en drogen met behulp van verschillende bakprogramma's. Met de timer kun je de gewenste baktijd instellen, die een signaal geeft wanneer je gerecht klaar is. De losse onderdelen kun je gemakkelijk reinigen in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je ondervindt meer hinder van bakgeuren, aangezien er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Ninja AF100EU

Bekijk of de Ninja AF100EU mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Ninja AF100EU, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!