1. blackfriday
  2. Nedis KAGR131FSR

Nedis KAGR131FSR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Nedis KAGR131FSR KAGR131FSR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Nedis KAGR131FSR. 

Specificaties Nedis KAGR131FSR
MerkNedis
FabrikantcodeKAGR131FSR

Over Nedis KAGR131FSR

De Nedis KAGR131FSR contactgrill is een veelzijdig apparaat dat jouw keuken transformeert in een heuse tafelgrill. Met zijn handige uitklapbare grillplaten kan je de contactgrill ook gebruiken als tafelgrill, perfect voor het grillen van groenten en vlees. De grill is voorzien van 2 handige opvangbakjes waarin het achtergebleven vet wordt opgevangen, waardoor je gerechten gezonder worden. Met een vermogen van 1500 watt is de contactgrill binnen enkele minuten opgewarmd en klaar voor gebruik. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de platen warm genoeg zijn, wat wordt aangegeven door een groen licht. Met de 4 verschillende standen kan je de temperatuur nauwkeurig instellen naar jouw voorkeur. Dankzij de vergrendelingsfunctie kan je de ingrediënten stevig aandrukken, wat zorgt voor een gelijkmatige garing. Na gebruik kan je de losse onderdelen eenvoudig met de hand reinigen, waardoor het onderhoud van de contactgrill een fluitje van een cent is. Met de Nedis KAGR131FSR contactgrill geniet je van de heerlijkste gegrilde gerechten, terwijl je tegelijkertijd een gezondere kookstijl hanteert.

Pluspunten
  • Je opent de contactgrill volledig, zodat je deze ook kunt gebruiken als tafelgrill. Je vergrendelt de contactgrill, zodat je de ingrediënten goed kunt samendrukken en ze gelijkmatig opwarmen. De vetopvangbak vangt het vet op, zodat je de contactgrill gemakkelijk kunt schoonmaken.

Minpunten
  • Bij deze contactgrill ontvang je geen extra platen om ingrediënten, tosti's of wafels te grillen of bakken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Nedis KAGR131FSR

Bekijk of de Nedis KAGR131FSR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Nedis KAGR131FSR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!