1. Moulinex OW6101

Moulinex OW6101 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex OW6101 OW6101. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex OW6101. 

Specificaties Moulinex OW6101
MerkMoulinex
FabrikantcodeOW6101

Over Moulinex OW6101

Met de Moulinex OW6101 haal je de geur van versgebakken brood in huis. Dit veelzijdige broodbakapparaat is ideaal voor het hele gezin. Met een vulgewicht van maar liefst 1500 gram bak je moeiteloos een groot brood in één keer. Wil je liever kleine broodjes? Geen probleem! Dankzij de handige bakvorm voor 2 kleine bolletjes kun je ook genieten van heerlijke mini-broodjes. Met de handige timer functie kun je het bakken tot wel 15 uur uitstellen. Zo kun je 's avonds alles klaarzetten en de volgende ochtend wakker worden met de heerlijke geur van vers brood. Met de 16 verschillende bakprogramma's kun je eindeloos variëren. Kies uit diverse soorten brood of maak zelfs een smakelijke cake. En met de mogelijkheid om de korstvoorkeur in te stellen op 1 van de 3 standen, kun je het brood helemaal naar jouw smaak afbakken. Met de Moulinex OW6101 ben je verzekerd van heerlijk vers brood, precies zoals jij het wilt. Geniet van de eindeloze mogelijkheden en laat je huis vullen met de geur van versgebakken brood.

Pluspunten
  • Je kunt grote broden bakken in de broodbakmachine, dankzij het vulgewicht tot 1500 gram. De machine heeft 16 bakprogramma's waarmee je verschillende soorten brood en cake kunt maken. Met de timer kun je het bakproces tot 15 uur uitstellen en bepaal je zelf wanneer het brood klaar moet zijn.

Minpunten
  • De broodbakmachine heeft geen automatische toevoer voor extra ingrediënten, dus je moet zelf noten en zaden toevoegen. De broodbakmachine heeft geen handgrepen en is daardoor moeilijker te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex OW6101

Bekijk of de Moulinex OW6101 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex OW6101, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!