1. Moulinex LM233

Moulinex LM233 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex LM233 LM233. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex LM233. 

Specificaties Moulinex LM233
MerkMoulinex
FabrikantcodeLM233

Over Moulinex LM233

Met de Moulinex LM233 blender maak je moeiteloos heerlijke smoothies voor 5 tot 6 glazen. Dankzij de grote blenderkan van 2 liter heb je genoeg ruimte om al je favoriete ingrediënten toe te voegen. Maar deze veelzijdige blender kan nog veel meer! De glazen kan is namelijk hittebestendig, waardoor je ook warme sauzen en soepen kunt mixen. Deze blender is uitgerust met de innovatieve Tripl¿Ax-technologie, waardoor je altijd een perfect gladde smoothie krijgt. Het mes bestaat uit maar liefst 6 scherpe snijvlakken, die alle ingrediënten moeiteloos fijn en glad snijden. Je kunt de snelheid van de blender eenvoudig instellen met de handige draaiknop, die maar liefst 5 verschillende standen heeft. Het Click & Wash-systeem zorgt ervoor dat je het mes gemakkelijk los kunt koppelen van de kan. Zo kun je na gebruik de losse onderdelen snel en veilig schoonmaken. Met de Moulinex LM233 blender geniet je dus niet alleen van heerlijke smoothies, maar ook van het gemak van het schoonmaken!

Pluspunten
  • Je maakt smoothies in de 2 liter blenderkan, genoeg voor 5 tot 6 glazen. Met de 5 standen kun je de snelheid precies afstemmen op het recept. De blenderkan van glas kan tegen hitte, dus je kunt er ook warme sauzen en soepen in mixen.

Minpunten
  • Een blenderkan van glas is behoorlijk zwaar en breekbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex LM233

Bekijk of de Moulinex LM233 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex LM233, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!