1. blackfriday
  2. Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender

Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender LM8411. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender. 

Specificaties Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender
MerkMoulinex
FabrikantcodeLM8411

Over Moulinex LM8411

Met de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender kunt u niet alleen heerlijke soepen maken, maar ook smoothies en jam. Deze soepmaker heeft 4 verschillende kookprogramma's, waardoor u altijd de perfecte instellingen kunt kiezen. Met slechts 2 drukken op de knop kunt u de soepmaker bedienen: selecteer eerst het gewenste kookprogramma en druk vervolgens op de startknop. Zo eenvoudig is het! Deze soepmaker heeft een ruime inhoud van 1,2 liter, wat genoeg is voor 3 tot 4 kommen soep. En als u later van uw heerlijke soep wilt genieten, kunt u deze warm houden met de handige warmhoudfunctie, die de bereiding tot 40 minuten op temperatuur houdt. En het beste van alles is dat u na gebruik geen gedoe heeft met het schoonmaken van de soepmaker. Dankzij de auto clean functie is het reinigen een fluitje van een cent. Met de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender kunt u moeiteloos genieten van zelfgemaakte soepen, smoothies en jam. Laat uw creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende ingrediënten. Deze soepmaker is een onmisbaar en veelzijdig apparaat in elke keuken.

Pluspunten
  • In deze soepmaker maak je niet alleen soepen, maar ook smoothies of jam, dankzij de 4 kookprogramma's. Met de ingebouwde warmhoudfunctie kan je je soep tot 40 minuten warm houden. Na gebruik kan je de soepmaker gemakkelijk schoonmaken met de auto clean functie.

Minpunten
  • De soepkom heeft geen dubbelwandige behuizing en wordt warm tijdens het koken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender

Bekijk of de Moulinex Easysoup LM8411 Soepblender mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex LM8411, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!