1. blackfriday
  2. Moulinex DP810855

Moulinex DP810855 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex DP810855 DP810855. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex DP810855. 

Specificaties Moulinex DP810855
MerkMoulinex
FabrikantcodeDP810855

Over Moulinex DP810855

Met de Moulinex DP810855 haal je een veelzijdige keukenhulp in huis. Deze hakmolen biedt niet alleen de mogelijkheid om ingrediënten te hakken, maar ook om ze te malen, snijden, mixen en mengen. Dankzij de 5 verschillende functies is dit apparaat perfect voor al je culinaire avonturen. Met een krachtige motor van 1.000 watt kun je met gemak zelfs ijs of rauwe groenten en fruit crushen. De mengkom heeft een royale inhoud van 0,55 liter en wordt volledig afgesloten met het deksel, zodat je niet bang hoeft te zijn dat ingrediënten alle kanten op vliegen. Bediening is eenvoudig: druk het deksel gewoon op en neer. En na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Alleen het messenblad moet met de hand worden afgewassen. Met de Moulinex DP810855 wordt koken een waar genot. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest heerlijke gerechten met gemak.

Pluspunten
  • In de foodprocessor hak, maal, snijd, mix en meng je ingrediënten dankzij de 5 diverse functies. Met de krachtige motor van 1.000 watt mix je zowel harde als zachte ingrediënten. Na gebruik kunnen de losse onderdelen gereinigd worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • De deksel ontbreekt een vulopening, dus je kunt geen ingrediënten tussentijds toevoegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex DP810855

Bekijk of de Moulinex DP810855 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex DP810855, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!