1. blackfriday
  2. Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1

Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1 DJ812510. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1. 

Specificaties Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1
MerkMoulinex
FabrikantcodeDJ812510

Over Moulinex DJ812510

Met de Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1 wordt het hakken van groenten en fruit een fluitje van een cent. Met deze hakmolen kun je ze eenvoudig in stukken, repen of blokken snijden. Wat deze hakmolen echt uniek maakt, is dat hij wordt geleverd met 5 verschillende kegelraspen, elk met zijn eigen kleur. Dankzij deze kleurrijke kegels kun je gemakkelijk verschillende ingrediënten raspen of fijnmalen. Gebruik de rode kegel om wortels te raspen en de oranje kegel om ingrediënten fijn te malen. Als je ingrediënten dun wilt snijden of in blokjes wilt snijden, kun je de groene kegels gebruiken. Met 2 snelheden heb je volledige controle over het hakproces. Kies de langzame stand voor zachte ingrediënten zoals frambozen of kaas. Als je harde ingrediënten zoals pompoen of komkommer wilt hakken, schakel je over naar de turbostand. Met de Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1 wordt het bereiden van maaltijden een stuk gemakkelijker en leuker. Bespaar tijd en moeite met het snijden van groenten en fruit en geniet van heerlijke gerechten met perfect gesneden ingrediënten. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon graag in de keuken experimenteert, deze hakmolen zal zeker een waardevolle aanvulling zijn op je keukengerei. Probeer het nu en ontdek het gemak en de veelzijdig.

Pluspunten
  • Met de 5 verschillende kegelraspen kun je ingrediënten in stukjes, repen of blokjes snijden. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de foodprocessor opbergen. Je kunt de losse onderdelen in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet nauwkeurig af, aangezien de foodprocessor slechts 2 snelheidsstanden heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1

Bekijk of de Moulinex DJ812510 Fresh Express Max 5 in 1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex DJ812510, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!