1. Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood

Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood CE86F510. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood. 

Specificaties Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood
MerkMoulinex
FabrikantcodeCE86F510

Over Moulinex CE86F510

Met de Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood kun je eenvoudig verbinding maken met je smartphone via de bijbehorende app. In deze app kun je inspiratie opdoen voor allerlei verschillende recepten. Zodra je een recept hebt gekozen, kun je het direct naar de multicooker sturen via de app. De Cookeo+ begeleidt je stap voor stap tijdens het kookproces, waardoor het bereiden van een heerlijke maaltijd nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Met een inhoud van maar liefst 6 liter kun je met de Cookeo+ moeiteloos een maaltijd bereiden voor wel 6 personen. En dankzij de handige warmhoudfunctie blijft je eten warm totdat je het serveert. Geen gehaast meer om alles tegelijkertijd op tafel te krijgen! Daarnaast kun je met het stoommandje ook nog eens groenten of dumplings stomen, waardoor je een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel zet. En het beste van alles is dat de losse onderdelen van de multicooker na gebruik gewoon in de vaatwasser kunnen. Zo bespaar je tijd en moeite bij het schoonmaken.

Pluspunten
  • Je kunt ook de Cookeo+ Connect verbinden met je telefoon, waardoor je direct een recept naar je multicooker kunt sturen. Met de 150 voorgeprogrammeerde recepten kun je altijd de juiste kookinstellingen gebruiken. Dankzij de startuitstelfunctie kookt de multicooker op het door jou ingestelde tijdstip, waardoor het gerecht 's avonds op tijd klaar staat.

Minpunten
  • Let op: een multicooker is behoorlijk groot en zwaar en neemt veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood

Bekijk of de Moulinex Cookeo+ Connect 200 Rood mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex CE86F510, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!