1. blackfriday
  2. Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip

Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip XA605011. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip. 

Specificaties Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip
MerkMoulinex
FabrikantcodeXA605011

Over Moulinex XA605011

Met de Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip kun je zonder enige moeite meerdere gerechten achter elkaar bereiden, dankzij de handige extra binnenpan. Het is niet nodig om de pan tussendoor af te wassen, wat het koken nog gemakkelijker maakt. Deze multicooker bevat 4 menu's met maar liefst 150 voorgeprogrammeerde recepten, zodat je nooit zonder inspiratie zit. De Cookeo+ begeleidt je stap voor stap tijdens het kookproces, zodat je altijd een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. Met een inhoud van 6 liter kun je met deze multicooker een maaltijd bereiden voor wel 6 personen. En als je later eet dan gepland, hoef je je geen zorgen te maken dat het eten koud wordt. De warmhoudfunctie schakelt namelijk automatisch in zodra je bereiding klaar is, waardoor je gerecht altijd op de perfecte temperatuur blijft. Bovendien kun je met het stoommandje verschillende soorten groenten of dumplings stomen, voor een gezonde en smaakvolle toevoeging aan je maaltijd. En na gebruik kun je alle losse onderdelen gewoon in de vaatwasser zetten, wat het opruimen nog eenvoudiger maakt.

Pluspunten
  • Je kunt snel meerdere maaltijden achter elkaar bereiden dankzij de extra binnenpan. Met de 150 voorgeprogrammeerde recepten kun je altijd de juiste kookinstellingen gebruiken. Met de timer weet je precies wanneer de multicooker klaar is en hoef je hier niet zelf op te letten.

Minpunten
  • Er is geen extra mengkom meegeleverd waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip

Bekijk of de Moulinex Cookeo+ 150 Wit + Kuip mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex XA605011, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!