1. Moulinex AT80E810

Moulinex AT80E810 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moulinex AT80E810 AT80E810. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moulinex AT80E810. 

Specificaties Moulinex AT80E810
MerkMoulinex
FabrikantcodeAT80E810

Over Moulinex AT80E810

De Moulinex AT80E810 is een milieubewuste hakmolen gemaakt van 66 procent gerecycled plastic. Met een krachtige motor van 500 watt en 2 scherpe roestvrijstalen messen kan deze hakmolen zowel harde als zachte ingrediënten snel fijnhakken. Denk aan rauwe groenten of noten. Met een inhoud van 500 milliliter kun je grote hoeveelheden in één keer snijden. Daarnaast kun je met het waterdichte deksel ook vloeibare bereidingen maken. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Het messenblad dient met de hand te worden afgewassen. Door het compacte formaat kun je de hakmolen gemakkelijk opbergen. Met de Moulinex AT80E810 haal je niet alleen een krachtige hakmolen in huis, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt ​​aan een beter milieu.

Pluspunten
  • De hakmolen is op een duurzame manier ontworpen en bestaat voor 66 procent uit gerecycled plastic. Het deksel is waterdicht, hierdoor kun je ook vloeibare ingrediënten in de hakmolen bereiden. Na gebruik kun je de afneembare onderdelen in de vaatwasmachine reinigen.

Minpunten
  • De deksel heeft geen vulopening, waardoor je geen ingrediënten kunt toevoegen tijdens het proces.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moulinex AT80E810

Bekijk of de Moulinex AT80E810 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moulinex AT80E810, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!