1. Moccamaster KBGT Polished aluminium

Moccamaster KBGT Polished aluminium Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBGT Polished aluminium 79320. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBGT Polished aluminium. 

Specificaties Moccamaster KBGT Polished aluminium
MerkMoccamaster
Fabrikantcode79320

Over Moccamaster 79320

De Moccamaster KBGT Polished aluminium zet niet alleen koffie, maar zorgt er ook voor dat deze op de perfecte temperatuur blijft en tot wel 3 uur lang warm blijft. Met zijn nauwkeurige afstelling zet dit apparaat een hele pot koffie op de ideale temperatuur van 92 tot 96 graden Celsius. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar ook voor een kop koffie vol aroma. Binnen slechts 6 minuten heb je een volle pot koffie gezet en dankzij de roestvrijstalen thermoskan blijft deze tot wel 3 uur warm, zodat je nog lang kunt genieten van een heerlijk warm kopje koffie. Daarnaast is de Moccamaster KBGT Polished aluminium voorzien van handige functies. Zo voorkomt de druppelstop geknoei op het aanrecht wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt. Bovendien schakelt het apparaat na 40 minuten automatisch uit, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je vergeet het uit te zetten. Dankzij de duurzame aluminium behuizing gaat dit apparaat ook nog eens lang mee, dus je kunt jarenlang genieten van heerlijke koffie. Met de Moccamaster KBGT Polished aluminium haal je niet alleen een koffiezetapparaat in huis, maar een stijlvolle en betrouwbare metgezel die je dagelijks voorziet van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • Als de temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius is afgesteld, vermijd je een bittere koffiesmaak. De koffie blijft langer warm in de thermoskan en je kunt de kan gemakkelijk meenemen naar de ontbijttafel. Binnen 6 minuten staat er snel een volle kan met koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kan je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBGT Polished aluminium

Bekijk of de Moccamaster KBGT Polished aluminium mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 79320, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!