1. blackfriday
  2. Moccamaster KBG Select Zwart

Moccamaster KBG Select Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Zwart 53987. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Zwart. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Zwart
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53987

Over Moccamaster 53987

Met de Moccamaster KBG Select Zwart zet je eenvoudig een heerlijke pot filterkoffie, met de perfecte temperatuur. Dit koffiezetapparaat is speciaal afgesteld op een precieze temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's van de koffie optimaal tot hun recht komen en bittere smaken worden voorkomen. Binnen slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, zodat je snel kunt genieten van je favoriete drankje. Dit koffiezetapparaat biedt ook de mogelijkheid om een halve pot koffie te zetten, dankzij de handige keuzeschakelaar. Zo kun je zelf bepalen hoeveel koffie je wilt maken, zonder verspilling. De warmhoudplaat houdt de koffie vervolgens 40 minuten lang op de juiste temperatuur, zodat je rustig kunt genieten van een tweede kopje koffie. Bovendien voorkomt de druppelstop dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor het apparaat makkelijk schoon te houden is. Naast zijn praktische functies heeft de Moccamaster KBG Select Zwart ook een stijlvolle uitstraling. De behuizing is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor het koffiezetapparaat niet alleen stevig is, maar ook lang meegaat. Met zijn strakke zwarte design past dit apparaat perfect in elke keuken. Kies voor kwaliteit en geniet elke dag van een heer.

Pluspunten
  • Door de temperatuur exact af te stellen op 92 tot 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er snel een volle kan met koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kan je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Zwart

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53987, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!