1. blackfriday
  2. Moccamaster KBG Select Pastel groen

Moccamaster KBG Select Pastel groen Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Pastel groen 53976. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Pastel groen. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Pastel groen
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53976

Over Moccamaster 53976

Met de Moccamaster KBG Select Pastel groen zet je niet alleen een heerlijke pot filterkoffie, maar voeg je ook een vleugje kleur toe aan je keuken. Dit koffiezetapparaat is speciaal afgesteld op de ideale temperatuur tussen 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's van de koffie perfect tot hun recht komen en je kunt genieten van een smaakvolle en niet-bittere kop koffie. Binnen slechts 6 minuten heb je een hele pot koffie klaar, maar als je liever een kleinere hoeveelheid zet, kun je eenvoudig de keuzeschakelaar gebruiken. En het beste van alles is dat de warmhoudplaat ervoor zorgt dat je koffie tot wel 40 minuten lang op de juiste temperatuur blijft. Dus je kunt rustig van je eerste kopje genieten en later terugkomen voor een tweede kopje, zonder dat je koffie koud wordt. Daarnaast beschikt dit koffiezetapparaat over een handige druppelstop, waardoor je geen last hebt van vervelende koffievlekken op de warmhoudplaat. En dankzij de roestvrijstalen behuizing is de Moccamaster KBG Select Pastel groen niet alleen stevig en duurzaam, maar voegt het ook een stijlvolle touch toe aan je keuken. Kortom, met dit koffiezetapparaat geniet je niet alleen van de perfecte kop koffie, maar ook van een prachtig design.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies tussen de 92 en 96 graden Celsius af te stellen, voorkom je een bittere smaak van de koffie. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten, met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er een volledige kan koffie klaar, dus het duurt niet lang.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Pastel groen

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Pastel groen mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53976, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!