1. Moccamaster KBG Select Off-White

Moccamaster KBG Select Off-White Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Off-White 53974. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Off-White. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Off-White
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53974

Over Moccamaster 53974

Met de Moccamaster KBG Select Off-White zet je niet alleen een heerlijke pot filterkoffie, maar geniet je ook van de perfecte temperatuur. Dit geavanceerde apparaat is speciaal afgesteld op een precieze temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor alle subtiele aroma's van de koffie optimaal tot hun recht komen. Zo voorkom je die vervelende bittere smaak en geniet je keer op keer van een verfijnde kop koffie. Binnen een indrukwekkende tijd van slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie voor je klaar. Maar wat als je behoefte hebt aan een kleiner volume? Geen probleem! Met de handige keuzeschakelaar kun je eenvoudig een halve pot koffie zetten. En het beste van alles is dat de warmhoudplaat ervoor zorgt dat je koffie tot wel 40 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Dit geeft je alle tijd om rustig te genieten van je eerste kopje koffie en zelfs nog een tweede te nemen. Daarnaast is de Moccamaster KBG Select Off-White ook nog eens zeer praktisch in gebruik. De handige druppelstop voorkomt dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor je geen rotzooi en verspilling hebt. Bovendien is het koffiezetapparaat voorzien van een duurzame roestvrijstalen behuizing, waardoor het niet alleen stevig is, maar ook een stijlvolle aanvulling is op elke.

Pluspunten
  • Door de temperatuur zorgvuldig af te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in je koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er een volle pot koffie klaar, dus je hoeft niet lang te wachten.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, pas je de sterkte van je kopje koffie niet aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Off-White

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Off-White mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53974, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!