1. blackfriday
  2. Moccamaster KBG Select Mat zwart

Moccamaster KBG Select Mat zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Mat zwart 53983. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Mat zwart. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Mat zwart
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53983

Over Moccamaster 53983

Met de Moccamaster KBG Select Mat Zwart kun je genieten van een heerlijke pot filterkoffie met de perfecte temperatuur. Dit apparaat is speciaal afgesteld op een precieze temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, zodat de aroma's optimaal tot hun recht komen en een bittere nasmaak wordt voorkomen. Binnen slechts 6 minuten staat er een volledige pot koffie klaar, zodat je snel kunt genieten van je favoriete drankje. Maar wat als je liever een half potje koffie zet? Geen probleem! Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een kleinere hoeveelheid koffie zetten, zonder dat dit ten koste gaat van de smaak. En het beste van alles is dat de warmhoudplaat ervoor zorgt dat de koffie tot wel 40 minuten lang op de perfecte temperatuur blijft. Zo heb je alle tijd om rustig van je eerste kopje te genieten en later nog een tweede kopje te nemen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over geknoei, want dit koffiezetapparaat is voorzien van een handige druppelstop. Hierdoor wordt voorkomen dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor deze makkelijk schoon te houden is. Bovendien heeft de Moccamaster KBG Select Mat Zwart een robuuste en duurzame behuizing van roestvrij staal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Kortom.

Pluspunten
  • Door de temperatuur af te stellen tussen 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met de keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er snel een hele pot koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Mat zwart

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Mat zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53983, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!