1. blackfriday
  2. Moccamaster KBG Select Geel

Moccamaster KBG Select Geel Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Geel 53984. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Geel. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Geel
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53984

Over Moccamaster 53984

Met de Moccamaster KBG Select Geel zet je niet alleen een smaakvolle pot filterkoffie, maar ook een kleiner kopje als je dat wilt. Het apparaat is speciaal afgesteld op de perfecte temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's optimaal tot hun recht komen en je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie zonder bittere nasmaak. Binnen een recordtijd van slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je dagelijkse dosis cafeïne. Maar ook als je eens een keer geen hele pot koffie wilt zetten, biedt de Moccamaster KBG Select Geel de perfecte oplossing. Met de handige keuzeschakelaar kun je eenvoudig een kleinere hoeveelheid koffie zetten, zodat je niet onnodig veel koffie verspilt. En dankzij de warmhoudplaat blijft je koffie maar liefst 40 minuten lang op de ideale temperatuur, zodat je alle tijd hebt om nog een tweede kopje te nemen. Met de handige druppelstop hoef je je ook geen zorgen te maken over koffievlekken op de warmhoudplaat. Daarnaast heeft de Moccamaster KBG Select Geel een robuuste rvs behuizing, waardoor het apparaat niet alleen stevig is, maar ook nog eens duurzaam en lang meegaat. Met dit koffiezetapparaat haal je dus niet alleen een stijlvolle eyecatcher in huis, maar ook een kwalitat.

Pluspunten
  • Doordat de temperatuur precies is ingesteld tussen de 92 en 96 graden Celsius, voorkom je een bittere smaak in de koffie. Met behulp van de keuzeschakelaar kan je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er snel een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Geel

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Geel mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53984, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!