1. blackfriday
  2. Miele KM 7201 FR

Miele KM 7201 FR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele KM 7201 FR 11.205.330. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele KM 7201 FR. 

Specificaties Miele KM 7201 FR
MerkMiele
Fabrikantcode11.205.330

Over Miele 11.205.330

Kook water in een mum van tijd met de Miele KM 7201 FR. Deze kookplaat beschikt over 4 kookzones die allemaal gebruik maken van de boostfunctie. Dankzij de handige aankookautomaat behoort een zwarte korst aan de onderkant van je gerecht tot het verleden. Zodra je gerecht begint te koken, schakelt de kookzone automatisch terug naar een lager niveau. Mocht je eten nog steeds te hard gaan, dan kun je met de stop & go-functie alle kookzones tegelijkertijd naar de laagste stand zetten. Ben je nog niet klaar om te eten en is nog niet iedereen thuis? Geen probleem! Met de warmhoudfunctie kun je al je gerechten warm houden totdat het tijd is om te eten. Let wel op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd en moet apart besteld worden. Deze stekker moet door een elektricien aan de kookplaat worden bevestigd, omdat de aansluiting van elk stopcontact anders is. Met de Miele KM 7201 FR kun je moeiteloos koken en heb je volledige controle over je gerechten. Geniet van snel gekookt water en perfect bereide maaltijden!

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten warm houden zonder dat ze aanbakken.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen. De kookzones schakelen niet automatisch uit wanneer de pan overkookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele KM 7201 FR

Bekijk of de Miele KM 7201 FR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.205.330, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!