1. blackfriday
  2. Miele KDN 7714 E

Miele KDN 7714 E Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele KDN 7714 E 11.990.690. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele KDN 7714 E. 

Specificaties Miele KDN 7714 E
MerkMiele
Fabrikantcode11.990.690

Over Miele 11.990.690

Bewaar je boodschappen langer vers met de Miele KDN 7714 E. Deze inbouw koel-vriescombinatie is uitgerust met de innovatieve DailyFresh vershoudzone, waar de temperatuur zorgvuldig rond de 0 graden Celsius wordt gehouden. Hierdoor blijven je biefstuk en zalm perfect op smaak. Onder de DailyFresh zone bevindt zich een handige lade waarin je eenvoudig de luchtvochtigheid kunt aanpassen voor je druiven en paprika's. Met een totale capaciteit voor de boodschappen van 3 tot 4 personen is deze koelkast perfect geschikt voor een middelgroot huishouden. Daarnaast beschikt het vriesgedeelte over de No Frost technologie, waardoor ijsvorming wordt voorkomen en je nooit meer hoeft te ontdooien. Sluit de deur en geniet van een rustige omgeving, want deze koelkast heeft een geluidsniveau van slechts 35 decibel. Zo kun je ongestoord genieten van een spannende film terwijl je boodschappen vers en georganiseerd blijven. Met de Miele KDN 7714 E haal je een hoogwaardige koel-vriescombinatie in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je keuken.

Pluspunten
  • In the vershoudzones blijven groenten en fruit, vlees en vis langer vers. Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel is het nauwelijks hoorbaar dat hij aanstaat. Door No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse E is minder energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele KDN 7714 E

Bekijk of de Miele KDN 7714 E mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.990.690, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!