1. blackfriday
  2. Miele H 7165 BP

Miele H 7165 BP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele H 7165 BP 11.455.600. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele H 7165 BP. 

Specificaties Miele H 7165 BP
MerkMiele
Fabrikantcode11.455.600

Over Miele 11.455.600

Met de Miele H 7165 BP is het schoonmaken van je oven na het bereiden van je favoriete maaltijd een fluitje van een cent. Deze inbouwoven is uitgerust met een pyrolyse reinigingssysteem, dat ervoor zorgt dat alle achtergebleven etensresten in de oven verbrand worden. Je hoeft alleen nog maar de laatste vuilresten weg te vegen. Naast de geweldige bereidingskwaliteit en gebruiksvriendelijkheid kun je met deze oven moeiteloos je favoriete gerechten bereiden. Maak je lasagne bijvoorbeeld extra krokant met behulp van de grillstand. Wil je snel soep ontdooien? Gebruik dan de handige ontdooistand. En wanneer je maaltijd klaar is, kun je deze eenvoudig uit de oven halen met behulp van de telescopische rails. Om het nog gemakkelijker te maken, kun je de Miele@home app downloaden op je smartphone of tablet, waarmee je de oven kunt bedienen vanaf de bank of zelfs vanuit de zolder. De Miele H 7165 BP is de perfecte oven voor de veeleisende kok. Met zijn geavanceerde functies en innovatieve reinigingssysteem maakt hij het bereiden van maaltijden een waar genot. Dankzij de pyrolyse reiniging hoef je niet langer kostbare tijd te verspillen aan het schrobben van je oven. Het enige wat je hoeft te doen is de laatste restjes vuil verwijderen en je oven is weer zo goed als nieuw. Met de verschillende bereidingsstanden kun je eindeloos.

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talloze opties om gerechten te bereiden. Dankzij het gebruiksgemak van topklasse is het bedienen van de oven erg eenvoudig. Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele H 7165 BP

Bekijk of de Miele H 7165 BP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.455.600, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!