1. blackfriday
  2. Miele H 7140 BM

Miele H 7140 BM Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele H 7140 BM 11.099.490. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele H 7140 BM. 

Specificaties Miele H 7140 BM
MerkMiele
Fabrikantcode11.099.490

Over Miele 11.099.490

De Miele H 7140 BM is een revolutionaire combi magnetron die gerechten gelijkmatig verwarmt, zonder gebruik te maken van een draaiplateau. Dit betekent dat je nu eindelijk grote rechthoekige ovenschalen kunt plaatsen, perfect voor een heerlijke familieschotel lasagne. Maar dat is nog niet alles, want met een minimale oventemperatuur van 30 graden Celsius is deze combi magnetron ook uitermate geschikt voor het langzaam garen van een groot stuk vlees. De Miele H 7140 BM biedt daarnaast 7 vermogensstanden, waardoor je niet alleen kunt bakken, maar ook kunt opwarmen en ontdooien. Heb je haast en wil je snel je soep opwarmen? Kies dan voor de krachtige 1000 watt stand. Wil je juist iets ontdooien? Dan kun je kiezen tussen 80 watt of de speciale ontdooistand. Met deze combi magnetron heb je dus altijd de juiste instelling voor elke situatie. Met zijn innovatieve functies en ruime capaciteit is de Miele H 7140 BM de perfecte aanvulling voor elke keuken. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, deze combi magnetron zorgt voor gemak en perfectie bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Bedien de magnetron op afstand met de Miele@home app op je smartphone of tablet. Is ook geschikt voor het bereiden van een grote ovenschaal lasagne of een hele kip, met een inhoud van 43 liter. Met een vermogen van 1000 watt warmt je maaltijd zeer snel op.

Minpunten
  • De deur van de magnetron opent horizontaal, zet hem daarom niet te hoog in een keukenkastje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele H 7140 BM

Bekijk of de Miele H 7140 BM mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.099.490, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!