1. blackfriday
  2. Miele H 2766 BP

Miele H 2766 BP Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele H 2766 BP 12.159.830. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele H 2766 BP. 

Specificaties Miele H 2766 BP
MerkMiele
Fabrikantcode12.159.830

Over Miele 12.159.830

De Miele H 2766 BP is een innovatieve inbouw oven van 60 centimeter hoogte die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij de handige functie om de oven op afstand voor te verwarmen met je smartphone of tablet, hoef je nooit meer te wachten tot de oven op de juiste temperatuur is. Wanneer je thuiskomt van je werk, staat de oven al klaar voor gebruik. Met de 5 inschuifhoogtes van de Miele H 2766 BP kun je meerdere ovenschotels tegelijkertijd bereiden. Dankzij de turbohetelucht technologie worden alle gerechten gelijkmatig gegaard, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verschillende gaartijden. Daarnaast zijn de telescopische rails van de oven ontworpen om het uitnemen van bakplaten eenvoudig en veilig te maken, zonder het risico je handen te branden. Een ander indrukwekkend kenmerk van deze oven is het pyrolyse reinigingssysteem. Tijdens dit proces worden vuil en vet in de ovenruimte verbrand, waarna je ze gemakkelijk kunt verwijderen met een doekje. Geen gedoe meer met schoonmaakmiddelen en hard schrobben, want de Miele H 2766 BP zorgt zelf voor een brandschone oven. Kortom, met deze inbouw oven geniet je niet alleen van heerlijke gerechten, maar ook van het gemak van een zelfreinigende oven.

Pluspunten
  • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je tal van mogelijkheden om gerechten te bereiden. Dankzij het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven alle vuil en vet

    .

    Met de turbo hetelucht kun je gerechten op verschillende bakniveaus bereiden. Dankzij de telescopische rail kun je je gerecht uit de oven halen zonder jezelf te branden.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele H 2766 BP

Bekijk of de Miele H 2766 BP mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 12.159.830, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!