1. Miele H 2761 BP CLST

Miele H 2761 BP CLST Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele H 2761 BP CLST 12.155.150. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele H 2761 BP CLST. 

Specificaties Miele H 2761 BP CLST
MerkMiele
Fabrikantcode12.155.150

Over Miele 12.155.150

Bak de meest heerlijke taarten en ovenschotels met de Miele H 2761 BP CLST. Deze oven is perfect voor het bakken op meerdere niveaus dankzij de turbo hetelucht functie, waardoor al je gerechten gelijkmatig gaar worden, inclusief je pizza's. Het beste van alles is dat deze solo oven zelfreinigend is, waardoor je weinig tijd hoeft te besteden aan schoonmaken. Met het pyrolyse systeem worden vuil en vet op hoge temperatuur verbrand, en nadat de oven is afgekoeld, veeg je gewoon de as weg met een doekje. Met de functie van snel voorverwarmen bereikt de oven sneller de perfecte baktemperatuur, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt beginnen met bakken. En nadat je gerecht klaar is, schakelt de oven automatisch uit om energie te besparen. Bovendien maakt de telescooprails het gemakkelijk om een bakplaat uit de oven te halen, zonder dat je je handen brandt aan de binnenkant van de oven. Kortom, de Miele H 2761 BP CLST is een ideale oven voor iedereen die van bakken houdt en op zoek is naar gebruiksgemak en uitstekende bakresultaten.

Pluspunten
  • Met een hoogwaardige bereidingskwaliteit heb je tal van mogelijkheden om gerechten te bereiden. Dankzij het reinigingssysteem pyrolyse wordt al het vuil en vet in de oven verbrand

    .

    Met de turbo hetelucht functie kun je gerechten op meerdere niveaus bakken. Dankzij de telescopische rail kun je je gerecht veilig uit de oven halen zonder jezelf te verbranden.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele H 2761 BP CLST

Bekijk of de Miele H 2761 BP CLST mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 12.155.150, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!