1. blackfriday
  2. Miele DGC 7151

Miele DGC 7151 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele DGC 7151 12.107.760. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele DGC 7151. 

Specificaties Miele DGC 7151
MerkMiele
Fabrikantcode12.107.760

Over Miele 12.107.760

Met de Miele DGC 7151 kun je op een gezonde manier zalm, biefstuk of een volle bakplaat met groenten bereiden dankzij de stoomfunctie. Deze inbouw combi stoomoven voegt stoom toe aan je gerecht, zodat de smaak, structuur en vitamines behouden blijven. Met de topklasse bereidingskwaliteit en het gebruiksgemak van deze oven kun je gemakkelijk verschillende recepten uitproberen. Of je nu een limoencake, Mexicaanse ovenschotel of crème brûlée maakt, je kunt het gerecht eenvoudig uit de oven halen met behulp van de telescopische rails, zodat je je vingers niet verbrandt. Na het koken is het schoonmaken van de oven een fluitje van een cent dankzij de speciale coating op de wanden. Hierdoor hecht vuil zich minder snel, waardoor de oven snel weer schoon is. De Miele DGC 7151 is meer dan alleen een oven. Met de stoomfunctie kun je niet alleen gerechten op een gezonde manier bereiden, maar ook groenten en vis behouden hun natuurlijke kleur en smaak. De oven beschikt over een ruim interieur waardoor je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast zorgen de telescopische rails ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot je gerechten, zonder het risico jezelf te verbranden. De oven is eenvoudig schoon te maken dankzij de speciale coating op de wanden, waardoor vuil zich minder snel hecht. Bovendien heeft de.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is ideaal voor het koken van vis, vlees en groenten. Met een eersteklas kookkwaliteit heb je veel mogelijkheden om maaltijden te bereiden. Dankzij het eersteklas gebruiksgemak bedien je de oven heel eenvoudig.

Minpunten
  • De oven beschikt niet over een magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele DGC 7151

Bekijk of de Miele DGC 7151 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 12.107.760, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!