1. blackfriday
  2. Miele DG 7140

Miele DG 7140 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Miele DG 7140 11.708.590. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Miele DG 7140. 

Specificaties Miele DG 7140
MerkMiele
Fabrikantcode11.708.590

Over Miele 11.708.590

De Miele DG 7140 is een innovatieve inbouw stoomoven die je eenvoudig kunt bedienen met je smartphone of tablet. Het enige wat je hoeft te doen, is de stoomoven verbinden met je wifi-netwerk en je hebt direct toegang tot alle functies. Met behulp van je smartphone of tablet kun je gemakkelijk zien hoelang een programma nog duurt en zelfs het bereidingsproces op afstand beëindigen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld nog snel naar de supermarkt moet en de oven in de gaten wilt houden. Deze stoomoven is perfect geschikt voor het gezond en smaakvol bereiden van diverse gerechten, zoals vis, vlees, groenten en pasta. Dankzij de 20 automatische programma's voor groenten hoef je nooit meer te twijfelen welk programma je moet kiezen. Voor het stomen van vlees of vis kun je gewoon de instructies uit de handleiding volgen. Daarnaast is de oven ook ideaal om eten te ontdooien of te verwarmen. Met de Miele DG 7140 kun je altijd rekenen op perfect bereide maaltijden, precies zoals jij het wilt. Bovendien heeft deze stoomoven een strak en modern design dat naadloos past in elke keuken. Het apparaat is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Met de Miele DG 7140 haal je niet alleen een hoogwaardige stoomoven in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keukeninterieur. Kortom, met de Miele DG 7140 geniet je van gemak, flexibil.

Pluspunten
  • Met WiFiConn@ct kun je op afstand de oven bedienen via je smartphone of tablet. De stoomfunctie is ideaal voor het klaarmaken van vis, vlees en groenten. Kies de groente die je wilt bereiden en de oven zal de juiste instellingen selecteren.

Minpunten
  • Het duurt langer om voor te verwarmen dan bij ovens met een snelle voorverwarmingsfunctie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Miele DG 7140

Bekijk of de Miele DG 7140 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Miele 11.708.590, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!